Award Winning Crystal Pavilion Clubhouse Facility For Residents

David Chang Design Associates Int'l Demonstrates The Crystal Pavilion Clubhouse Facility For Residents

David Chang Design Associates Int'l, the project leader of the highlighted project Crystal Pavilion Clubhouse - Facility for residents by David Chang Design Associates Int'l says, Designated to serve the discerning Residents and their guests at the Crystal Pavilion Complex, the 4437 square meters Crystal Pavilion Clubhouse offers a sophisticated and cultured private club member experience. The client’s requirement to create an interior with a grand classical style but rooted in the cultural references of the ancient city of Hangzhou were realized by using the rare and venerable Ru Porcelain from the Song Dynasty as the ennobling inspiration. .

Award Winning Crystal Pavilion Clubhouse Facility For Residents Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56806

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Gizmo homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2019 Design Gizmo - designgizmo.com - All Articles